BETALING – VILKÅR OG BETINGELSER

Betaling for hold
Betalingsfristen ved tilmelding er 3 uger før holdstart. Ved tilmelding mindre end 3 uger for holdstart sker betaling ved tilmelding. Ved godkendelse af din betaling hæves beløbet fra din konto straks.

Rabatter på eftermiddagshold
Det er muligt at få følgende rabatter:

  • Flerholdsrabat: Hvis du går på to eller flere eftermiddagshold i samme sæson, betaler du halv pris for de billigste forløb.
  • Søskenderabat: Hvis to eller flere søskende går på eftermiddagshold i samme sæson, betaler I kun fuld pris for det første barn. De følgende børn får 50 % rabat på eftermiddagshold.
  • Der er ikke rabatter på weekend- og feriehold.

Fritidspas
Du kan benytte dit fritidspas fra Aarhus Kommune hos os. Du kan læse mere om, hvad et fritidspas er, og hvilke regler der gælder på Aarhus Kommune: Fritidspas for børn og unge

Prøvegang
Er du ny elev på et hold, har du mulighed for at få en prøvegang før betaling. Du får en prøvegang ved at tilmelde dig det ønskede hold på hjemmesiden og derefter sende os en email på administration@aaboms.dk, og fortælle os at I ønsker en prøvegang. 

Afbud og betaling vedrørende eftermiddagshold
Du kan afmelde din plads på eftermiddagshold inden holdstart og få det fulde beløb refunderet. Ved afbud op til 30 dage efter holdstart opkræves et administrationsgebyr på 250 kr. og resten af det betalte deltagergebyr refunderes. Ved senere afbud opkræves fuld deltagerbetaling og pengene refunderes ikke. Afmelding sker via email til administration@aaboms.dk

Afbud og betaling vedrørende weekendhold
Du kan afmelde din plads på weekendhold indtil 14 dage før kursusstart og få det fulde beløb refunderet. Ved senere afbud opkræves fuld deltagerbetaling og pengene refunderes ikke. Afmeldingen sker via email til administration@aaboms.dk

Betaling i rater
Det er muligt at vælge betaling over 2 rater ved tilmelding til vores helårshold. 1. rate betales 3 uger inden holdstart eller ved tilmelding. 2. rate betales halvvejs i forløbet. Når det er tid til at betale 2. rate, sender vi en påmindelse pr. mail med link til betaling af 2. rate.
Talentlinjens elever har mulighed for at vælge betaling over 2 eller 4 rater.

Billeder
Vi tager løbende billeder af elever i undervisningssituationer til vores hjemmeside og andet PR-materiale. Hvis du ikke ønsker at blive fotograferet, beder vi dig give os besked på admin@aaboms.dk. Husk at oplyse dit navn og holdnummer. Læs om vores privatlivspolitik i dokumentet HER (PDF)

Aarhus Billed- og Medieskoles bankoplysninger
Sparekassen Kronjylland
Reg. nr. 6180
Kontonr. 0012638299

CVR-nummer
CVR-nr: 30 87 29 75

Moms
Aarhus Billed- og Medieskole er undtaget fra fondsloven i medfør af lovens §1, stk. 3. Det betyder at fonden Aarhus Billed- og Medieskole er fritaget for moms.