LYD OG FILM

Her finder du levende billeder fra vores arrangementer, projekter og udstillinger.
Du kan også finde flere film på vores vimeo-kanal

Film om Aarhus Billed- og Medieskole:

Aarhus Billed- og Medieskole from Aarhus Billed- og Medieskole on Vimeo.

Pusterum

"Pusterum" er en stop-motion film af Anna fra Talentlinjen. Filmen var en del af udstillingen "Kunsten på biblioteket" på Dokk1 i november 2017

Oplæsning af forfattereleverne

Oplæsning fra forfatterelevernes ABC from Aarhus Billed- og Medieskole on Vimeo.

Forårsudstillingen 2016

Vores animationsundervisere tog billeder af alle de besøgende til Forårsudstillingen i april. Det er der kommet denne fine film ud af (01:41 min.). Baggrundsmusik er lavet af Thorbjørn Krogshede.

Forårsudstilling 2016 from Aarhus Billed- og Medieskole on Vimeo.

Film om forfatterskolen

Animationsfilm om Aarhus Billed- og Medieskole

En præsentationsvideo fra vores Forårsudstilling 2013

Elever fra forfatterskoleforløbet læser egne tekster op