INSEKTER P┼ PAPIRET

Tegneglade børn og unge fra Aarhus Billed- og Medieskole rykker tæt på insekterne på Naturhistorisk Museum søndag d. 31. januar. Billed- og Medieskolen har nemlig et samarbejde med Naturhistorisk Museum omkring en tegneworkshop, hvor elever fra 8-17 år fra Billed- og Medieskolens mange fritidshold tegner insekter, som efterfølgende bliver udstillet på Museet.

"Det er skønt at rykke ud i byens rum og tegne med vores elever og vi er rigtig glade for at samarbejde med Naturhistorisk Museum om tegneworkshoppen. Museet har en kæmpe samling, som vores elever kan nærstudere og fordybe sig i med tegningen”, fortæller Hanne Algot Jeppesen, leder af Aarhus Billed- og Medieskole.

Udstillingen kan ses fra d. 1. februar frem til og med søndag d. 6. marts 2016.

Kontakt

Hanne Algot Jeppesen, leder af Aarhus Billed- og Medieskole, tlf. 3023 1424 eller 86202223
post@aarhusbilledogmedieskole.dk

AARHUS BILLED-OG MEDIESKOLE | Frederiks AllÚ 20A | 8000 Aarhus C | 86202237 | 86202223 | post@aarhusbilledogmedieskole.dk