Striber med gode historier

STRIBER MED GODE HISTORIER

Elever fra Aarhus Billed- og Medieskole udstiller fra torsdag d. 5. februar tegneseriestriber i ventesalen på Aarhus Hovedbanegård.

De unge tegnere mellem 10 og 15 år er blevet inspireret af manuskriptforfatter Rune Lünell og eleverne fortæller gennem flotte håndtegnede tegneseriestriber ’den gode historie’ …

Tegneserieelevernes faste underviser i Aarhus Billed- og Medieskole er kunstner Jens-Rune Gissel og det er ikke første gang, at skolens elever udstiller på Aarhus Hovedbanegård. ”Traditionen tro indtager Aarhus Billed- og Medieskoles tegneserieelever montren, hvor modelbanen kører. Her udstiller vi elevernes tegneseriestriber, så rejsende kan få en historie med på turen og rigtig mange mennesker kan få et kig ind i tegningernes verden”, siger Hanne Algot Jeppesen, leder af Aarhus Billed- og Medieskole.

Udstillingen åbnes af manuskriptforfatter Rune Lünell torsdag d. 5. februar kl. 16 og kan ses frem til d. 22. februar 2015.

Hanne Algot Jeppesen
Leder Aarhus Billed- og Medieskole, tlf. 8620 2223 eller 3023 1424
E-mail: post@aarhusbilledogmedieskole.dk
Aarhus Billed- og Medieskole, Frederiks Allé 20A, 8000 Aarhus C