BETALING

CVR-nummer
CVR-nr: 30 87 29 75

Rabatter på eftermiddagshold
Det er muligt at få følgende rabatter:

• Flerholdsrabat: Hvis du går på to eller flere eftermiddagshold, betaler du kun fuld pris for det første. Du får 50 % rabat på de følgende hold.
  • Søskenderabat: Hvis to eller flere søskende går på eftermiddagshold i samme sæson, betaler I kun fuld pris for det første barn. De følgende børn får 50 % rabat på eftermiddagshold.

Der er ikke rabatter på weekend- og feriehold.

Fritidspas
Du kan benytte dit fritidspas fra Aarhus Kommune hos os. Du kan læse mere om, hvad et fritidspas er, og hvilke regler der gælder på Aarhus Kommune: Fritidspas for børn og unge Eksternt link

Afbud og betaling vedrørende weekendhold
Du kan afmelde din plads på weekendhold indtil 14 dage før kursusstart og få det fulde beløb refunderet. Afmeldingen skal ske via email til administration@aarhusbilledogmedieskole.dk. Ved senere afbud opkræves fuld deltagerbetaling og pengene refunderes ikke.

Billeder
Vi tager løbende billeder af elever i undervisningssituationer til vores hjemmeside og andet PR-materiale. Hvis du ikke ønsker at blive fotograferet, beder vi dig give os besked på administration@aaboms.dk. Husk at oplyse dit navn og holdnummer.