UNDERVISERE

Anna Klahn
Anna er forfatter og skrivelærer. Hun debuterede 2015 med digtsamlingen ”Fra den afdødes hus”. Derudover er hendes tekster udgivet i diverse skandinaviske tidsskrifter og et enkelt arabisk. I øjeblikket arbejder hun på en roman med støtte fra Statens Kunstfond og er selv elev på Gladiatorforlagets jyske forfatterskole. Anna elsker at undervise og i Aarhus Billed- og Medieskole underviser hun på forfatterholdet for 12-15årige. Sidst men ikke mindst er hun i øjeblikket lærerstuderende på tredje år.
Allan Lillelund Andersen
Allan er uddannet cand.mag. i Nordisk og Begivenhedskultur fra Aarhus Universitet. Han har deltaget i et års skrivekursus på det humanistiske akademi, Nansensskolen, og har udgivet en novellesamling samt diverse tekster i antologier. Allan er en af idémagerne bag Løve's Bogcafe i Aarhus, hvor han også er litteraturansvarlig og han arbejder freelance som redaktør og oversætter for Løvens Forlag. Han underviser på Aarhus Billed- og Medieskoles Forfatterskole.
Anne Misfeldt
Anne er uddannet tekstildesigner fra Designskolen i Kolding. Hun arbejder med tekstildesign og har udgivet børnebøger. Anne eksperimenterer med materialer, teknikker, farve og struktur for derigennem at opnå et utraditionelt kunstnerisk udtryk. Anne underviser på flere grundhold i billedkunst, tegning på skemaet og i bogprojekter.
Carsten René Nielsen
Carsten er forfatter og cand.mag. i dansk og kunsthistorie. Han debuterede 1989 og har udgivet flere digtsamlinger og en enkelt bog med kortprosa. Han modtog Statens Kunstfonds 3-årige stipendium i 1999, og han har bl.a. været højskolelærer på Krabbesholm Højskole. Carsten underviser i kreativ skrivning på Aarhus Billed- og Medieskole.

Eva Hazra
Eva er født og opvokset i England, hvor hun tog en uddannelse som tekstildesigner på Kunsthåndværkerskolen i Darby. Siden har hun suppleret med en bachelor i Kunsthistorie fra Aarhus Universitet. Eva bruger eksempler fra kunstens verden som inspiration i sin undervisning og sit kunstneriske arbejde. Hun har undervist børn i kunstfag i mere end 20 år. Eva underviser i Grundhold i billedkunst og på weekendkurser.
Flemming Bæk

Flemming er uddannet pædagog, med særlig fokus på animation. Han har flere års erfaring i at undervise børn i alle aldre i stop motion animation bl.a. på The Animation Workshop og på Billedskolen i Viborg. Han holder desuden workshops for både børn og voksne på skoler, daginstitutioner, muséer og biblioteker. På Aarhus Billed- og Medieskole underviser han i skoletjenesten i animation og i Kunstcamper-projekter.

Ginette Wien
Ginette er uddannet keramiker fra Designskolen i Kolding og har studeret på College of Applied Art i Cairo, Egypten. Ginette arbejder med keramik og billeder og har egen virksomhed som kunstner. Derudover har hun undervist i skoler, børnehaver og på akademier i mere end 25 år. Ginette lægger vægt på det spontane og humoristiske i arbejdet med kunst. Hun har kendskab til et væld af materialer og teknikker, som hun deler ud af. Ginette underviser i Billedværksted og på weekendkurser.
Jens-Rune Gissel
Jens-Rune er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi, Grafisk linje samt fra Aarhus Kunstakademi. Han har desuden været på studieophold i Belfast, Nordirland. Jens-Rune arbejder med tegning, maleri, akvarel, illustration af bøger samt tegneserier. Han har deltaget i en række udstillinger i Danmark, udført udsmykningsopgaver og udgivet tegneserier. Jens-Rune underviser i tegneserie, grundhold i billedkunst og tegning.
Joaquin Zaragoza
Joaquin er uddannet billedhugger i Spanien med sten og støbeteknikker som speciale. Herudover er han uddannet kunstner fra Det Jyske Kunstakademi. Joaquin arbejder hovedsageligt med kunstprojekter og begreber, der tager udgangspunkt i sociale uoverensstemmelser. Han har deltaget i en række udstillinger og projekter i Danmark og i udlandet. Joaquin arbejder med tekst, video, installation, fotografi og lyd. På Aarhus Billed- og Medieskole underviser han på art attack, Den Billedkunstneriske Talentlinje, workshops og i Kunstcamperen.
Johanna Ludvigsen
Johanna er uddannet tekstildesigner fra Designskolen i Kolding. Hun har været på længere studieophold i en række lande og arbejder med tekstilt udtryk i unika designs, billeder, computergrafik og udsmykninger. Johanna har i mere end 15 år undervist børn og voksne. Hendes undervisningsform er procesorienteret med inddragelse af mange materialer i læringen af konkrete teknikker. Leg, humor og ærlighed er vigtigt for hendes undervisning. Johanna underviser på ferie- og weekendhold.
Kirsten Schou-Jørgensen
Kirsten er uddannet tekstilformgiver fra Danmarks Designskole i København. Hun underviser på Aarhus Billed- og Medieskole i digital billedbehandling, som rummer uudtømmelige muligheder for at eksperimentere med form, farve, struktur og komposition. Eleverne lærer at se på billeder og vurdere, hvad de synes fungerer godt, og hvilke historier billedet fortæller.
Mads Mygind

Mads Mygind er forfatter og uddannet cand.mag. i Nordisk sprog og litteratur. Han debuterede i 2010 med pamfletten 'Tilbage er et sart pulver af oprør'. Han er udkommet med flere digtsamlinger og har bidraget med digte og kortere prosa til diverse antologier og en lang række litterære tidsskrifter. Siden 2005 har han arrangeret litteraturoplæsninger i litteraturforeningen Litteraturen På Scenen. Mads underviser på forskellige kurser i skrivekunst på Aarhus Billed- og Medieskole.

Marianne Thingholm
Marianne Tingholm er uddannet billedkunstner fra Det Jyske Kunstakademi. Hun udstiller blandt andet med gruppen Kontekst. Marianne udforsker, hvordan forskellige materialer arbejder i billederne og kan godt lide at eksperimentere og blande klassiske og nye teknikker. Marianne har lavet inspirationsworkshops i billedkunst for børn og voksne siden 1992. På Aarhus Billed- og Medieskole har hun været med til at udvikle undervisningsforløbet Kunst og matematik, som hun også underviser i. 
Marie Erner Duedahl

På barsel.
Marie er uddannet cand. mag. i litteraturhistorie på Aarhus Universitet. Hun har været en del af Litteraturcentrets skrivegrupper, hvor hun også har udgivet to noveller i forbindelse med deres antologi. Derudover han hun været tilknyttet Forlaget Gladiator og været en del af et forfatterskole-team administreret af Hans Otto Jørgensen. Marie brænder for litteraturen og elsker at arbejde med ord og tekst på nye og spændende måder. Hun underviser på Aarhus Billed- og Medieskoles Forfatterskole.

Marie Netterstrøm
Undervisningsassistent og praktisk ansvarlig for værkstederne på 3. sal.

Peter Aagaard Jensen

Peter er uddannet pædagog, med særlig fokus på animation. Han har arbejdet i IT-branchen i en årrække og er ekspert på langt det meste teknik. Peters interessefelt er forskellige former for medie-, film-, radio- og naturligvis animationsproduktion. Han afholder også workshops i daginstitutioner og på kulturfestivaler. På Aarhus Billed- og Medieskole underviser han i animation i skoletjenesten og i Kunstcamper-projekter.

Pia Hørlyck
Pia er uddannet på henholdsvis Aarhus Kunstskole, Grafisk Skole samt kursus på Futurecom. Pia har arbejdet som billedkunstner siden 1991 og undervist børn i en lang årrække. Hun underviser i Billedværksted og i projektforløbet Påsken i billeder.
Sidsel Effersøe
Sidsel er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus. Hun har arbejdet med arkitekturformidling i flere forskellige kulturinstitutioner. I de seneste år har Sidsel arbejdet med arkitektur i børnehøjde og blandt andet været medarrangør af Børnekulturugen og skoleworkshoppen Bydetektiverne. På Aarhus Billed- og Medieskole underviser Sidsel i workshops, valgfaget "tegning og arkitektur" og i Kunstcamperen.
Simon Falkentorp
Med baggrund som kortfilminstruktør og tv-tilrettelægger i det aarhusianske filmundergrundsmiljø underviser Simon børn, unge og voksne i teoretiske og praktiske aspekter af udvikling, produktion og redigering af kortfilm. Simon har samarbejdet med mange undervisnings- og kulturinstitutioner og udviklet anderledes praktiske filmundervisningsformer specielt på børneområdet. På Aarhus Billed- og Medieskole underviser han i kortfilmworkshops i skoletjenesten og på medieworkshops.
Tanja Eijgendaal

Tanja er uddannet grafisk designer fra Designseminariet, 1997. En del af uddannelsen foregik på School of Visual arts, New York.

De seneste 17 år har hun levet som selvstændig billedkunstner og illustrator. Hun udstiller fast på gallerier rundt i verden bl.a Paris og Philadelphia. Hendes fokus i undervisning af børn og unge er proces, fordybelse og glæden ved at skabe.

Tanja Nellemann Poulsen
Tanja er uddannet på det Jyske Kunstakademi og arbejder flermedialt bl.a. med collager, foto, installation, video og feltet Art Writing, altså en tekstbaseret kunst. Hun har udstillet i ind- og udland heriblandt på forskellige samtidskunstfestivaller. Hun arbejder tit med kunst i et tværæstetisk og researchbaseret felt, hvor kunsten indgår i forskellige offentlige rum. På Aarhus Billed- og Medieskole underviser Tanja på Den Billedkunstneriske Talentlinje.
    

AARHUS BILLED-OG MEDIESKOLE | Frederiks Allé 20A | 8000 Aarhus C | 86202237 | 86202223 | post@aarhusbilledogmedieskole.dk