NORDLYD

Nordlyd er en nordisk netværksgruppe bestående af fem parter, der alle arbejder med børn, unge, kunst og kultur. Målet er at skabe en platform, hvor nordiske børn og unge får kvalificeret hjælp fra kunstnere og undervisere til at udtrykke sig gennem litteratur, lyd og levende billeder, på tværs af de nordiske grænser.

Vi vil skabe rammer for, at nordiske børn og unge kan være medskabere af sanselige, æstetiske oplevelser af det nordiske og de nordiske sprog.

Vi er følgende parter:

• Humfryskolan i Malmø
  • Aarhus Billed- og Medieskole
  • Bergen Kulturskole
  • Lommefilm
  • DSG - Berlin

Et væsentligt omdrejningspunkt i netværket er mødet og de varige relationer frem for enkeltstående projekter. Møder og relationer skabes mellem parterne i netværket, mellem undervisere og kunstnere, mellem børn og unge. På tværs af kunstformer og grænser.

NORDLYD har fået støtte fra Nordisk Kultur Fond og Kultur Kontakt Nord til et projekt med Kunstcamperen på tour i Norden i maj og juni 2015.

Se mere om projektet: Nordlyd blog