TIDLIGERE PROJEKTER

SUB-FILM ... Film med kant - fra en uventet kant (2011-14)

SUB-FILM var et samarbejde mellem Aarhus Billed- og Medieskole, Lommefilm, Station Next, aarhusianske forstadsskoler og konsulenter fra Børn og Unge, Aarhus Kommune. Omdrejningspunkter i projektet er filmproduktion og fortælling, mediepædagogik og talentudvikling. SUB-FILM var et ud af 10 projekter, der blev støttet af Kulturministeriet som modelforsøg. SUB-FILM fik 400.000 kr. til udvikling af filmundervisning for de ældste klasser i aarhusianske folkeskoler.

ORDET PÅ BORDET - Inspiration til skrivelyst (2013-14)

Ordet på bordet var et huskunstnerprojekt i Aarhus Billed- og Medieskoles forfatterskole støttet af Kunstrådet. Projektet gav aarhusianske børn og unge direkte kontakt med professionelle forfattere og skrivning som kunstnerisk udtryksform. Forfatterne Dy Plambeck og Carsten René Nielsen var husforfattere i projektet. De to forfattere underviste i skoleåret 2013/2014  skoleklasser fra Aarhus Kommune - dvs. 350 børn og unge - i kreativ skrivning for at give dem inspiration til skrivelyst.