VALGFAG

Vi tilbyder følgende valgfag for udskolingselever:

• Tegning og arkitektur
  • Kreativ skrivning
  • Visuelle fortællinger

Et valgfagsforløb fungerer som et partnerskab mellem Aarhus Billed- og Medieskole og en folkeskole. Valgfaget kan afholdes enten i Aarhus Billed- og Medieskole, hvor eleverne møder til undervisning eller på den pågældende folkeskole, hvor vores underviser møder. Et valgfagsforløb i Aarhus Billed- og Medieskole kan strække sig over et halvt eller et helt år. Vi tilpasser gerne valgfaget til din skoles behov.

Pris og varighed

1.000 kr. og opefter afhængig af forløbets længde.

Tilmelding
Der er åbent for tilmelding og spørgsmål til valgfag på tlf. 8620 2223 / 3023 1424

Luk