Billedkunstnerisk Grundkursus (BGK)

Brænder du for kunst, er du nysgerrig efter at lære mere, og er du mellem 16-25 år, så tilmeld dig BGK’en på Aarhus Billed- og Medieskole. Forløbet starter i september og er 3-årigt med undervisning 1-2 gange om ugen for dig med særlig evne og interesse for kunst.

Optagelse på BGK Aarhus

Der er nu åbent for optagelse på BGK med opstart i september 2022.

Elever optages på BGK’en via optagelsespræsentation. Hvis du er interesseret i at komme til optagelsespræsentation, skal du sende en mail til bgk@aaboms.dk med navn, fødselsdag, adresse, telefonnummer og e-mail.

Datoer for optagelsespræsentationer 2022:

Onsdag d. 4. maj
Onsdag d. 11. maj
Tirsdag d. 17. maj
Onsdag d. 18 maj                                                                                                                                                                                      Tirsdag d. 24. maj

Forud for optagelsespræsentationen vil du blive stillet en hjemmeopgave. Du vil udover din besvarelse af opgaven blive bedt om at medbringe egne værker (fx tegning, maleri, skitser, foto, skulptur eller video). Optagelsespræsentationen varer ca. 30 minutter.

Vi samarbejder bl.a. med ARoS, så du er i nærkontakt med kunsten, og med Århus Statsgymnasium, der som det eneste gymnasium i Danmark udbyder en multikunstnerisk studieretning med billedkunst og mediefag på A- og B-niveau.

BGK’en:

• er et fordybende kunstnerisk forløb, hvor den unge udvikler sit talent, udtryksevne, åbenhed og modenhed
  • kan forberede de unge til optagelse på videregående billedkunstuddannelser og andre kreative uddannelser
  • uddanner visuelt skabende unge, som bidrager til det lokale billedkunst- og kulturmiljø
  • er en styrkelse af det kunstneriske, kreative unge vækstlag i Aarhus og en styrkelse af fødekæden

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 8620 2223 og 3023 1424.

Vi glæder os til at høre fra dig!