BETALING – VILKÅR OG BETINGELSER

Betaling for hold
Betalingsfristen ved tilmelding er 3 uger før holdstart. Ved tilmelding mindre end 3 uger før holdstart sker betaling ved tilmelding. Ved godkendelse af din betaling hæves beløbet fra din konto straks.

Rabatter på eftermiddagshold
Det er muligt at få følgende rabatter:

• Flerholdsrabat: Du betaler halv pris for det/de hold, som har den laveste pris, hvis du går på to eller flere eftermiddagshold i samme sæson*.
  • Søskenderabat: Der betales fuld pris for det ene barn. Tilmeldes en eller flere søskende i samme sæson*, betales halv pris  for det/de hold, som har den laveste pris.
  • Der er ikke rabatter på weekend- og feriehold.

Et skoleår i Aarhus Billed- og Medieskole er opdelt i to sæsoner*: forårssæson og efterårssæson.

Fritidspas
Du kan benytte dit fritidspas fra Aarhus Kommune hos os. Du kan læse mere om, hvad et fritidspas er, og hvilke regler der gælder på Aarhus Kommune: Fritidspas for børn og unge

Fritidspas kan ikke benyttes ved weekend- og feriehold.

Prøvegang
Er du ny elev på et hold, har du mulighed for at få en prøvegang før betaling. Du får en prøvegang ved at tilmelde dig det ønskede hold på hjemmesiden og derefter sende os en email på administration@aaboms.dk, og fortælle os at I ønsker en prøvegang.

Afbud og betaling vedrørende eftermiddagshold
Du kan afmelde din plads på eftermiddagshold inden holdstart og få det fulde beløb refunderet. Ved afbud op til 30 dage efter holdstart opkræves et administrationsgebyr på 250 kr. og resten af det betalte deltagergebyr refunderes. Ved senere afbud opkræves fuld deltagerbetaling og pengene refunderes ikke. Afmelding sker via email til administration@aaboms.dk

Afbud og betaling vedrørende weekendhold
Du kan afmelde din plads på weekendhold indtil 14 dage før kursusstart og få det fulde beløb refunderet. Ved senere afbud opkræves fuld deltagerbetaling og pengene refunderes ikke. Afmeldingen sker via email til administration@aaboms.dk.

Aflysning og betaling – COVID-19 retningslinjer fra 1. januar 2021
Skulle det blive nødvendigt at aflyse undervisning på fritidshold pga. COVID-19 gælder følgende retningslinjer:

Ved forløb á 8-13 uger pr. sæson gælder:

• Ved aflysning inden sæsonstart refunderes den fulde betaling.
  • Ved aflysning før 5 undervisningsgange (1-4) refunderes halvdelen af betalingen.
  • Ved aflysning fra og med 5 undervisningsgange refunderes betalingen ikke.
  • Ved aflysning grundet andre ydre og uforudsete omstændigheder refunderes betalingen ikke.

Betaling i rater
Det er muligt at vælge betaling over 2 rater ved tilmelding til vores helårshold og som elev på BGK’en. 1. rate betales 3 uger inden holdstart eller ved tilmelding. 2. rate betales halvvejs i forløbet. Når det er tid til at betale 2. rate, sender vi en påmindelse pr. mail med link til betaling af 2. rate.

Aarhus Billed- og Medieskoles bankoplysninger
Sparekassen Kronjylland
Reg. nr. 6180
Kontonr. 0012638299

Det er desuden muligt at betale med MobilePay.

Du har sikkert prøvet det før, men nu er det lovkrav
I overensstemmelse med ændret lovgivning vil der pr. 14. september 2019 være skærpede regler for brug af betalingskort i forbindelse med internethandel. De fleste handlende vil opleve at skulle taste en sms-engangskode i forbindelse med et internetkøb.

Vil du sikre at få koden sendt til det rette nummer? Det er nemt:

1. Åbn formularen hos Nets
2. Hav kortholders NemID klar
3. Skift/tilføj telefonnummer

Du kan læse mere om de nye sikkerhedsregler fra Nets her.

CVR-nummer
CVR-nr: 30 87 29 75

Moms
Aarhus Billed- og Medieskole er undtaget fra fondsloven i medfør af lovens §1, stk. 3. Det betyder at fonden Aarhus Billed- og Medieskole er fritaget for moms.