Kunstcamper

Et kreativt værksted på hjul for børn og unge

Kunstcamperen er Aarhus Billed- og Medieskoles mobile værksted for børn og unge – en ombygget autocamper indrettet til kreativt værksted. I Kunstcamperen kan børn og unge fra kommunens lokalområder møde kunst og kreativitet i forskelligartede workshops. Vi ønsker med aktiviteterne at styrke børn og unges muligheder for at udtrykke sig kreativt.

Et tilbud til jeres lokalområde

Vi samarbejder med boligsociale medarbejdere, fritidsklubber, SFO’er, kulturhuse og lokalbiblioteker og tilbyder workshops for børn og unge – arkitektur, foto, tegning, street art, film mm. Kunstnere, arkitekter og filmfolk fra Billed- og Medieskolen underviser i Kunstcamperen, som har plads til 6-8 børn og unge ad gangen. Workshops planlægges efter aftale.

I er velkomne til at ringe og høre nærmere hos Hanne Algot Jeppesen, leder af Aarhus Billed- og Medieskole, 8620 2223.

Kunstcamper workshops 2021

5.-6. juni
Kunstcamperen besøger Langkærparken, og afholder en workshop med fokus på tegning og arkitektur. For børn og unge i alle aldre.

12. juni
Kunstcamperen besøger Boggods litteraturmesse.

19.-20. juni
Kunstcamperen kører til Frydenlund, og vi laver en workshop med fokus på tegning og ord. For alle aldersgrupper.

28.-30. juni
Kunstcamperen tager til Åbyhøj. Her afholder vi en workshop om tegning og animation. Alle kan være med!

28. august
Kunstcamperen tager til Aarhus Festuge kl. 11-14 foran Musikhuset. Vi laver en tegneworkshop for børn og deres forældre.

18.-19. oktober
I efterårsferien besøger kunstcamperen Bispehaven. Her laver vi en animationsworkshop, hvor både børn og voksne kan prøve kræfter med at tegne og animere.