KUNSTCAMPER

Et kreativt værksted på hjul for børn og unge
Kunstcamperen er Aarhus Billed- og Medieskoles mobile værksted for børn og unge – en ombygget autocamper indrettet til kreativt værksted. I Kunstcamperen kan børn og unge fra kommunens lokalområder møde kunst og kreativitet i forskelligartede workshops. Vi ønsker med aktiviteterne at styrke børn og unges muligheder for at udtrykke sig kreativt.

Et tilbud til jeres lokalområde
Vi samarbejder med boligsociale medarbejdere, fritidsklubber, SFO’er, kulturhuse og lokalbiblioteker og tilbyder workshops for børn og unge – arkitektur, foto, tegning, street art, film mm. Kunstnere, arkitekter og filmfolk fra Billed- og Medieskolen underviser i Kunstcamperen. Camperen er indrettet som et inspirerende sted at være og skabe i med plads til 6-8 børn og unge ad gangen. Workshops planlægges efter aftale.

I er velkomne til at ringe og høre nærmere hos Hanne Algot Jeppesen, leder af Aarhus Billed- og Medieskole, 8620 2223.

Kunstcamper-workshops 2019

18. maj
Kunstcamperen tager til Film i skoven kl. 9-17. Vi laver en animationsworkshop i Riis Skov .

25. maj
Kunstcamperen tager til ILT Festival kl. 11-15. Vi laver en animationsworkshop på Bispetorv.

5. juni
Kunstcamperen tager til Børnekulturfestival 2019 kl. 11-15.30. Vi laver en animationsworkshop i skolegården ved Brobjergskolen.

1.-2. juli
Kunstcamperen tager til Klubben Søndervang kl. 11-15 begge dage. Vi bygger drager med børn og deres forældre.

22.-24. august
Kunstcamperen tager til Kulturmødet Mors.

31. august
Kunstcamperen tager til Aarhus Festuge kl. 11-14 foran Musikhuset. Vi laver en kreativ workshop for børn og deres forældre.