Kunstcamper

Et kreativt værksted på hjul for børn og unge

Kunstcamperen er Aarhus Billed- og Medieskoles mobile værksted for børn og unge – en ombygget autocamper indrettet til kreativt værksted. I Kunstcamperen kan børn og unge fra kommunens lokalområder møde kunst og kreativitet i forskelligartede workshops. Vi ønsker med aktiviteterne at styrke børn og unges muligheder for at udtrykke sig kreativt.

Et tilbud til jeres lokalområde

Vi samarbejder med boligsociale medarbejdere, fritidsklubber, SFO’er, kulturhuse og lokalbiblioteker og tilbyder workshops for børn og unge – arkitektur, foto, tegning, street art, film mm. Kunstnere, arkitekter og filmfolk fra Billed- og Medieskolen underviser i Kunstcamperen, som har plads til 6-8 børn og unge ad gangen. Workshops planlægges efter aftale.

I er velkomne til at ringe og høre nærmere hos Hanne Algot Jeppesen, leder af Aarhus Billed- og Medieskole, 8620 2223.

Kunstcamper Sommertour 2022

20. maj
Kunstcamperen besøger Langkærparken

11.-12. juni
Kunstcamperen besøger Frydenlund

27.-29. juni
Kunstcamperen tager til Åbyhøj

27. august
Kunstcamperen besøger Aarhus Festuge

Workshop ved Musikhuset i Aarhus Festuge 2022. Aarhus Billed- og Medieskole inviterer til workshop for børn i alle aldre sammen med deres voksne lørdag d. 27. august kl. 11-14 i og omkring Kunstcamperen v. Musikhuset. Vær med til at tegne Aarhus. Hver for sig og sammen i fællesskab skaber vi Aarhus i tegninger og ord. Alle interesserede er velkomne.

17.-18. oktober
I efterårsferien besøger kunstcamperen Bispehaven