PRESSEMEDDELELSE: Banegårdsudstillingen SUPERHELTE

14 elever mellem 8 og 16 år fra Aarhus Billed- og Medieskole udstiller tegneseriestriber i modeltogsmontren i Joe & The Juice på Aarhus Hovedbanegård. Torsdag d. 8. februar kl. 16.00 åbner vi udstillingen. I år har eleverne arbejdet med temaet ´Superhelte´ i deres tegneserier.

Tegneserieeleverne har det sidste halve år fordybet sig i tegningens mange muligheder sammen med deres faste underviser i Aarhus Billed- og Medieskole kunstner Jens-Rune Gissel. Igennem flere år har skolens elever udstillet på Aarhus Hovedbanegård, og det er tredje gang udstillingen foregår i Joe & The Juice. Eleverne udstiller deres tegneserier i modeltogsmontren, hvor de er godt beskyttet og til glæde for alle forbipasserende.

”Når vores elever udstiller værker i offentlige rum, som til banegårdsudstillingen, giver det dem mulighed for at vise deres tegninger frem for en stor gruppe af mennesker. De er stolte af at kunne udstille og det bidrager samtidig til fællesskabsfølelsen.”, siger Hanne Algot Jeppesen, leder af Aarhus Billed- og Medieskole.

Tidspunkt: Torsdag d. 8. februar kl. 16.
Udstillingen vises i modeltogsmontren til og med søndag d. 4. marts 2018.

Kontakt
Hanne Algot Jeppesen
Leder Aarhus Billed- og Medieskole, tlf. 3023 1424 eller 8620 2223, mail: post@aaboms.dk
Aarhus Billed- og Medieskole, Valdemarsgade 1E-1F, 8000 Aarhus C

Aarhus Billed- og Medieskole er støttet af Aarhus Kommune

Instagram

Invitation