OPEN CALL – FORFATTERSKOLEN FOR BØRN OG UNGE FYLDER 10 ÅR

I 10 år har forfatterskolen for børn og unge på Aarhus Billed- og Medieskole været med til at skabe et poetisk og litterært fællesskab i og omkring Aarhus. Det har vi besluttet at fejre sammen med jer, ved at udgive en publikation med tekster fra tidligere og nuværende elever. Har du gået på forfatterhold, vil vi derfor meget gerne høre fra dig! 

TEMA VILD

Det er vildt at være ung, og det er en vild verden vi lever i. Både omkring os og inde i os, sker der omvæltninger. Vi løsriver os og forener os på ny i små og store sammenhænge. Vi taler om at værne om den vilde natur – det skal være vildt med vilje, men hvad så med vildskaben inde i os selv? Hvad betyder vild for dig?  Det vil vi gerne invitere dig til at skrive om. Hvordan du griber temaet an, er op til dig. Din tekst skal være max 1.200 anslag, og kan være både kortprosa og lyrik. Det vigtigste er, at teksten er dit eget poetiske vidnesbyrd.

HVAD HAR FORFATTERSKOLEN FOR BØRN OG UNGE BETYDET FOR DIG?

Vi er også nysgerrige efter at høre, om dit forfatterforløb har haft betydning for dig og dine valg videre? Hvad laver du i dag? Samt dit fulde navn, alder og hvornår du gik på forfatterhold. Send gerne svar på disse spørgsmål, og meld samtidig tilbage, om du ønsker at bidrage med en tekst til publikationen – senest d. 1. oktober på administration@aaboms.dk

Vi vil meget gerne høre fra dig – også selvom du ikke bidrager med en tekst.

WORKSHOP OG ELEVTRÆF

I efteråret vil vi samle tidligere og nuværende elever, som har lyst til at bidrage med en tekst. Det er ikke et krav at deltage i workshoppen, men vi håber selvfølgelig at se mange af jer. En invitation med dato følger i oktober.

PUBLIKATION

Når vi har modtaget alle bidrag, udvælger vi dem, der skal med i den endelige publikation. Vi kan ikke garantere at din tekst kommer med i publikationen – hvis ikke den gør, vil vi meget gerne bruge den på vores andre platforme.

Publikationen kommer også til at indeholde jeres svar på vores spørgsmål som små fortællinger. Derfor vil vi som sagt meget gerne høre fra dig, også selvom du ikke bidrager med en tekst.

Har du kontakt til andre, som har gået på forfatterhold samtidig med dig, så spred gerne budskabet om vores publikation og træf i efteråret. Det er også muligt at dele dette opslag via Instagram og Facebook.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på 8620 2237.

Vi glæder os til at høre fra dig.

FORFATTERSKOLEN FOR BØRN OG UNGE I AARHUS BILLED- OG MEDIESKOLE

er et fristed for elever, der elsker at skrive og arbejde kreativt med ord og tekster. Vi har ugentlige hold for elever på 12-15 år og 16-22 år.

På forfatterholdene er fællesskabet og den gode feedback i centrum.