PRESSEMEDDELELSE: Børn bygger kameraer og fotograferer

100 børn og unge fra Aarhus Billed- og Medieskole har fordybet sig i det analoge fotografis muligheder. Billederne udstilles i Aarhus Billed- og Medieskoles store Pinhole udstilling, som åbner på Billedkunstens Dag onsdag d. 11. marts, kl. 16.

Pinhole (hulkamera) er den simpleste form for fotografi, hvor langsomhed og proces er i fokus. I Pinhole projektet har elever i alderen 8-18 år på Grundhold i billedkunst og Art Attack bygget deres egne hulkameraer af paprør og efterfølgende fotograferet og fremkaldt billeder. De har oplevet magien i skolens mørkekammer, og erfaret at den analoge proces tager tid.

Kunstner og fotograf Barbara Katzin har været gæsteunderviser i projektet.

I forbindelse med Billedkunstens Dag 2020 udstilles fotografierne i Aarhus Billed- og Medieskole, Valdemarsgade 1E, 8000 Aarhus C. Alle er inviteret til åbning af udstillingen onsdag d. 11. marts kl. 16.

Udstillingsperiode: 11.-22. marts

Udstillingens åbningstider: Hverdage kl. 9-15 og lørdag d. 14. + lørdag d. 21. marts kl. 12-14.

Fakta om Aarhus Billed- og Medieskole
I Aarhus Billed- og Medieskole kan børn og unge fordybe sig med tegning, arkitektur, maleri, kreativ skrivning og meget mere på fritidsforløb. For de ældste videregående elever har skolen et 3-årigt Billedkunstnerisk Grundkursus (BGK), hvor unge fra 16-25 år kan søge optagelse. Mange nye fritidshold er startet i januar 2020 og er åbne for tilmelding på www.aarhusbilledogmedieskole.dk. Aarhus Billed- og Medieskole bor på den gamle Brobjergskole i hjertet af Aarhus.

Aarhus Billed- og Medieskole er støttet af Aarhus Kommune

For yderligere information kontakt:
Leder Hanne Algot Jeppesen tlf. 30231424 / 86202223
Mail: post@aaboms.dk
Aarhus Billed- og Medieskole, Valdemarsgade 1E-1F, 8000 Aarhus C