PRESSEMEDDELELSE: Kunsten går på biblioteket

18 unge fra Den Billedkunstneriske Talentlinje på Aarhus Billed– og Medieskole udstiller i november værker på Dokk1 og inviterer til fernisering onsdag d. 15. november kl. 19.30– 21.00. Eleverne har gennem et forløb i efteråret forholdt sig til bibliotekskonteksten og viser nu værker, der forholder sig til Dokk1 og biblioteksrummet.

De unge elever har arbejdet med det stedsspecifikke, borgerinvolvering og interventionskunst. Holdet har fået en stedspecifik opgave med udgangspunkt i Dokk1 og har hver især skabt deres egen fortolkning af stedet. Der er bl.a. illustrationer, bogobjekter og kunstprojekter, hvor publikum har været aktive eller i mødet med kunsten skal være aktive.

Aarhus Billed- og Medieskole inviterer i samarbejde med Dokk1 til fernisering onsdag d. 15. november kl. 19.30-21.00. Find os ved ungeområdet lige ved hovedindgangen.

Til ferniseringen serveres lidt godt til ganen.
Udstillingen vises frem til og med d. 29 november

Den Billedkunstneriske Talentlinje på Aarhus Billed- og Medieskole
Den Billedkunstnerisk Talentlinje er et treårigt fritidsforløb, hvor unge i alderen 16-22 år kan styrke og udvikle deres kunstneriske udtryksevne samt fordybe sig i en række kunstneriske udtryksformer. De unge arbejder både håndværksmæssigt og konceptuelt, får indblik i kunsthistorien og tilegner sig formidlingsevner. Billed- og Medieskolen samarbejder med bl.a. ARoS og Dokk1 i forbindelse med udstillinger.

Interesserede unge kan søge om optagelse på Talentlinjen hvert år inden sommerferien.