PRESSEMEDDELELSE: Unge kunstnerspirer udstiller på ARoS

18 unge elever i alderen 16-22 år fra Aarhus Billed- og Medieskoles Billedkunstneriske Talentlinje arbejder i øjeblikket på egne værker, som udstilles på ARoS Public i påsken 2018. I processen er de unge blevet vejledt af kunstner og underviser i Aarhus Billed- og Medieskole Mette Boel.
Den Billedkunstneriske Talentlinje for unge er et 3årigt fordybende forløb i Aarhus Billed- og Medieskole. Talentlinjen fungerer som et væsentligt led i den kunstneriske fødekæde og er en del af byens kreative vækstlag. ”At kunne vokse og udvikle sig i et miljø med kunstnerisk faglighed og fællesskab, er helt afgørende for fastholdelse i ungdomsårene, derfor er det meget betydningsfuldt, at vi i Aarhus Billed- og Medieskole har en overbygning som Talentlinjen”, siger Hanne Algot Jeppesen, leder af Aarhus Billed- og Medieskole.

Aarhus Billed- og Medieskole samarbejder med en række kulturinstitutioner blandt andet ARoS, så de unge er i nærkontakt med kunsten og har adgang til museets arrangementer og events. Det er med stolthed, at de unge kan byde velkommen til fernisering onsdag d. 21. marts kl. 19.00 ved Aros Publics atelier til arrangementet ’Atelier & Vin’. Der er også mulighed for selv at arbejde kreativt i salonen. Gratis entré efter betalt indgang til ARoS.

Udstillingen kan ses frem til og med tirsdag d. 3. april
Den Billedkunstneriske Talentlinje i Aarhus Billed- og Medieskole
er et 3årigt fordybende fritidsforløb for unge fra 16-22 år. Der er optagelsespræsentation hvert år i juni med start i september samme år. Der er allerede nu åbent for tilmelding til optagelsespræsentation, se mere på www.aarhusbilledogmedieskole.dk

Aarhus Billed- og Medieskole er støttet af Aarhus Kommune

Kontakt
Hanne Algot Jeppesen
Leder Aarhus Billed- og Medieskole, tlf. 3023 1424 eller 8620 2223, mail: post@aaboms.dk
Aarhus Billed- og Medieskole, Valdemarsgade 1E-1F, 8000 Aarhus C